2013/01/15

måndagsskit

Igår hade jag pincurls i hela håret med en turban över, hela natten till igår och hela igår och hela natten till idag. Och det blev typ knappt nå lockigt alls. Papiljotter är det enda rätta alltså, men det går ju inte att sova med dem. :( Vad gör man. I alla fall hade jag en turban över och det tycker jag var kul.
Jag klämde mitt stackars långfinger till fördärvet plus att jag hade klippt ned nageln för långt och det gör så sjuhelvetes ont att jag skrek till när min kompis tog min hand idag. :(

Hade myskläder på mig hela dan i skolan, det börjar bli lite min nya grej :) (första glada smileyn detta inlägg!!!)

Idag hade jag förhör på grekiska alfabetet. Det är kul faktiskt! Skulle vilja lära mig grekiska på riktigt men min lärare sa att det är värre än latin, så jag lämnade det bakom mig där och då. 
Förövrigt inte mitt finger med vitaminbristsmärken!!!

Idag hämtade jag Fritjof på dagis och gick förbi Barbarella för att köpa piercingrengöring med honom. Det var otroligt roligt eftersom han kommenterade samtliga angående deras piercingar när de kom in, precis så odiskret som vilken fyraåring som helst såklart. Jag har också köpt en ny begagnad ifån 4. Det känns som jag tänker mig det skulle kännas att skaffa glasögon efter ett liv i suddighet. Jag kan nu se vad jag tagit bild på, och det är alltid en fördel!


Här är en svinbra låt. Den är verkligen bäst, världsbäst alltså! Den är extra bra om man vill vara arg och skrika och är sparkig, eller ledsen, eller bara jävligt skrik-/argpepp på samhället och folk och allt.
Den heter Allt som är ditt, med Säkert. Säkert är ju världsbäst.
Visst kan man kritisera den romantiserade typen av våldtäkt där våldtäktsmännen tagit "allt som var ditt", det bekräftar ju den gamla uppfattningen att en våldtagen kvinna förlorat något i och med övergreppet. Det känns ju otroligt förlegat, det här att kvinnan förlorat sitt värde när hon "förbrukats", synsättet av kvinnan som en förbrukningsvara helt enkelt.
Dock tycker jag att den här låten snarare handlar om att skuldbelägga sig själv och så argheten, "dom jävlarna ska skjuuuuuuuutaaas". Och därför är den så jäääääävla bra.

1 kommentar: